ALLE PLAATSEN VOOR DE BUITENBIOSCOOP ZIJN GERESERVEERD. U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN.

Beste buurtgenoot,


Wat ontzettend leuk dat je de buitenbios wilt bezoeken op zaterdag 4 september 2021, georganiseerd door de wijkplatforms. Op een scherm van maar liefst 9,15 x 5,15 meter kan je hier de film Bad Boys for Life bekijken. Om vooraf een goede inschatting te hebben van het aantal personen en het bioscoopterrein op een juiste manier te kunnen inrichten, vragen we je vooraf aan te melden via onderstaande aanmeldlink. Je kunt je per huishouden aanmelden voor al je huisgenoten met 1 hoofdcontactpersoon.  

Op de filmavond kan je je, na aanmelding via onderstaand formulier, melden bij één van de ingangen van het bioscoopterrein, dat omheind is. Hier zullen we je aanmelding met aantal personen controleren en kort de gezondheidscheck doen. De vragen voor deze gezondheidscheck volgen na je aanmelding per mail. Op de avond zelf kan je dan aangeven of je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden. Uiteraard blijf je thuis bij klachten.

Je kunt voor de filmavond je eigen hapjes en drankjes meenemen (alcohol is toegestaan). In de pauze volgt nog een verrassing voor onze bezoekers 🙂 

Wij kijken uit naar je komst! Tot 4 september.

Hartelijke groet,

Titia de Zeeuw

Namens het gehele team van de Buitenbios