Op 30 oktober hebben inwoners van Waddinxveen het eerste Energiespel gespeeld. Tijdens deze avond werden er, aan de hand van een interactief spel, mogelijke locaties bepaald voor de opwek van 25% duurzame energie in 2025.

Op 14 maart en 21 maart worden deze spellen opnieuw gespeeld in respectievelijk de kantine van VV ASW en Cultuurhuys de kroon!  Wilt u net als uw mede Waddinxveners uw mening laten horen over de mogelijke locaties voor wind- en zonne-energie? Kom dan naar één van deze avonden. De informatie en argumenten die opgehaald worden tijdens deze spellen worden meegenomen in de uiteindelijke locatiekeuze voor wind en zonne-energie!

Wanneer? Donderdag 14 maart (aanmelden tot 7 maart)
                    Donderdag 21 maart (aanmelden tot 14 maart)

Hoe laat?  19:30 tot 21:30 (Inloop vanaf 19:00)

Waar?       14 maart: Kantine ASW (Sniepweg 13E)
                   21 maart: Cultuurhuys de Kroon  (Gouweplein 1)

Opgeven:
Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus geef u snel op voor één van de avonden via: duurzaamheid@waddinxveen.nl

Benieuwd hoe het spel in z’n werk gaat?  Bekijk dat alvast het filmpje door de onderstaand QR code te scannen of kijk via www.waddinxveen.nl/duurzaamheid

De locatievoorstellen door inwoners tijdens het Energiespel op 30 oktober zijn in 3D uitgewerkt. Op de grote foto  boven ziet u zes grote windmolens in Polder Achterhof met in het midden een zonneveld. Op onderstaande foto zonnepanelen op de daken van bedrijven van Distripark en Coenecoop.
* let op dit zijn niet de definitieve locaties

Zonnepanelen op de daken van bedrijven van Distripark en Coenecoop