Zaterdag 4 september werd het park in het Burgemeester Warnaarplantsoen omgebouwd tot een omheind bioscoopterrein. Een film kijken onder de sterren was de ultieme beleving voor zo’n 330 inwoners van Waddinxveen. Het was alweer de 6e buitenbios, georganiseerd door de vier wijkplatforms in Waddinxveen. Het event was wel iets anders dan andere jaren vanwege de huidige Corona-maatregelen. Geen eigen stoelen of loungesets, maar vooraf aanmelden en een vaste zitplaats op een stoel van de organisatie. Maar dat mocht de pret niet drukken. Met eigen drankjes, hapjes en prima weer genoot het publiek van de zelfgekozen film Bad Boys for Life. Behalve de actiecomedy zag men een vallende ster en vele vleermuizen.  Tijdens de pauze waren er voor iedere bezoeker lekkere hapjes verzorgd door Verhage Waddinxveen. De groene verlichting in de bomen zorgde voor een bijzondere sfeer. Na afloop was het veld weer snel leeg en opgeruimd, tot grote tevredenheid van de organisatie. Bezoekers kunnen alle foto’s terugkijken op de Facebook-pagina van Wijkplatforms Zuidplas-Triangel. 

Hoofdsponsor Van der Lindengroep had ook voor iedere bezoeker een sleutelhanger met lampje, zodat je in het donker in je tas gezocht kon worden.

Zonder de bijdrage van de sponsoren had dit evenement niet gehouden kunnen worden. Nogmaals hartelijk dank aan:

Ap-art.net/ event Proef – K. de Jong Aannemersbedrijf BV – Juli Kids – Albert Heijn Waddinxveen – PLUS Zuidplas – Mulder Mazda – Koffie Service Waddinxveen – Verhage Waddinxveen – Gromax – Founder IAMCALEB – ABD Spuiterij – Computer Check – Kringloopwinkel Waddinxveen – Acupunctuur Het Groene Hart – IFCO – VVD – Park Triangel – Sleutelkwartier – Radio 182 – 24X7 ICT – Sotex BV