Vanaf woensdag 15 september organiseert JobHulpMaatje Waddinxveen een nieuwe JobGroup voor werkzoekenden. De JobGroup bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten die plaatsvinden op woensdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur in Waddinxveen. De bijeenkomsten zijn gratis voor iedereen die op zoek is naar een baan en daar wel wat hulp bij kan gebruiken. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden.

In de 7 bijeenkomsten krijg je als deelnemer een beter beeld van wat je kunt, wat je wilt en welke baan daar bij past. En je leert hoe je jezelf goed presenteert aan een werkgever. Daarnaast leer je van ervaringen en ideeën van andere werkzoekenden. Onder leiding van een getrainde vrijwilliger ga je aan de slag met vragen en opdrachten en leer je jezelf beter kennen. Als een deelnemer tijdens of na de JobGroup persoonlijke ondersteuning wil, dan kan hij of zij gekoppeld worden aan een Jobmaatje.

Aanmelden
Voor meer informatie of om je je direct aan te melden kun je contact opnemen met Karin Goedendorp via jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl of 06-30 99 67 30. Aanmelden kan ook via www.jobhulpmaatje.nl/waddinxveen.