Door de coronacrisis is de werkloosheid afgelopen periode fors toegenomen. Mensen zijn hun baan kwijtgeraakt of dreigen deze te verliezen. Het verlies van een baan is een heftige ervaring, die gepaard kan gaan met veel onzekerheid. Dan kan het fijn zijn als je op iemand terug kunt vallen die met je meedenkt. 

De Jobmaatjes van ReconnAct zijn getrainde vrijwilligers die werkzoekenden graag helpen bij het vinden van een passende baan. Zij kunnen bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het schrijven van een sollicitatiebrief, het opstellen van een C. V. of het vinden van geschikte vacatures. Ook maken ze gebruik van de contacten met ondernemers en bedrijven in Waddinxveen. In de afgelopen jaren hebben ze al heel wat werkzoekenden geholpen om een baan te vinden die bij hen past. 

Ben je op zoek naar werk en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of ga je graag zelf als Jobmaatje aan de slag?  Bij ReconnAct Jobmaatjes ben je van harte welkom! Meer informatie is te vinden op website: https://stichtingreconnact.nl/waddinxveen/ Je kunt ook bellen naar 06-81172333 of een mail sturen: waddinxveen@reconnact.nl