Ook dit jaar zal de gemeente Waddinxveen zijn mantelzorgers weer waarderen met een cadeaubon van € 50. Zorg of ondersteun jij je partner, kind, ouder, goed vriend(in) of buur (woonachtig in Waddinxveen), die als gevolg van ziekte of beperking niet alles zelfstandig meer kan? Doe je dit gemiddeld 8 uur per week, langer dan 3 maanden en ben je per 1 november ingeschreven? Dan ben je mantelzorger en kom je in aanmerking voor de waardering.

Inschrijven gaat heel makkelijk via www.mantelzorgcentraal.nl onder de knop Mantelzorg per Gemeente/ Waddinxveen/ aanmelden. Ook jonge mantelzorgers worden dit jaar gewaardeerd met een cadeaubon van € 20.

Ken je of ben je iemand, tussen de 10 en 18 jaar, die opgroeit in een gezin waarvan één van de ouders, broer of zus of ander inwonend familielid meer zorg en aandacht nodig heeft als gevolg van een ziekte of aandoening? Dan spreken we over een jonge mantelzorger. Om in aanmerking te komen voor de waardering, moet de jonge mantelzorger in Waddinxveen wonen.

Aanmelden kan tot 1 november 2018 aanmelden via de website www.2becool.nl. De mantelzorgwaardering wordt tussen 10 november en 1 december 2018 thuisbezorgd.