Ben je op zoek naar een leuke sport, maar kan je niet zo goed kiezen. Dat snappen wij! De keuze is ook reuze. Ook bij TOOS hebben we een ruime keuze aan sporten voor iedereen. Zowel op recreatief gebied als op hoger niveau, kan je bij ons van alles vinden. Denk hierbij aan Jazzdans en streetdance, ouder en kindgym en turnen , twirlen of Power Yoga en Body Fit. Voor ieder wat wils. En dit jaar breiden wij onze lessen wederom uit.

Maak tijdens de Introductiecursus TOOS per blok van 6 tot 8 lessen vrijblijvend kennis met Hiphop, Trampoline springen, Moderne dans, Recreatief turnen en Twirlen. Ook voor de kleuters en peuters hebben we een hoop nieuw aanbod. Zoals Stoere Peutergym, waar je als peuter zonder ouders al mag komen sporten. Het Nijntje beweegdiploma waar bij je met Nijntje wekelijks speelplezier hebt en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Of Kleutermoves waar we aan de slag gaan met gym, dansen en attributen op een thema. En als opvolging na de kleuters een nieuwe groep Twirlen van 5 t/ 8 jaar.  Ook jongeren en ouders hebben we een nieuw aanbod, zoals workshop Streetdance en Hit Training.

De eerste lessen bij TOOS starten weer op maandag 31 augustus. Tot dan! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, kijk dan op www.tooswaddinxveen.nl of mail via info@tooswaddinxveen.nl Iedereen kan altijd 2 proeflessen komen volgen, dus kom gezellig langs!