Namens alle gemeenten van de regio Midden-Holland willen wij u bedanken voor uw deelname en bijdrage aan de lokale kansentafels die in december hebben plaatsgevonden. De participatie maakt duidelijk welke voorkeuren leven in de samenleving, welke gebieden en kwaliteiten gewaardeerd worden en welke ontwikkelingen voorstelbaar zijn, en onder welke voorwaarden.   

Lokale kansentafels
Dankzij de bewoners die hebben meegepraat in de enquêtes en de lokale kansentafels, is er veel input verzameld. Deze hebben geleid tot denkrichtingen uit de concept RES en zijn uitgewerkt tot concrete scenario’s met zoeklocaties. Deze scenario’s worden voorgelegd tijdens het Online participatie evenement op 11 februari (zie onderstaand bericht) en in de enquête.

Benieuwd naar de uitkomsten van de kansentafel van uw gemeente en de uitkomsten van de enquête? Bekijk hiede verslagen.

Bekijk hier het verslag met de lokale uitkomsten:
Gemeente Waddinxveen
Gemeente Krimpenerwaard
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Gemeente Zuidplas
Gemeente Gouda

Doe mee aan het Online participatie evenement op 11 februari!
Donderdagavond 11 februari start het Online participatie evenement van de RES Midden Holland. De avond wordt afgetrapt met een voorprogramma vanaf 19:30 uur tot 20:00 uur die voornamelijk bedoeld is voor deelnemers die nog geen kennis hebben van de RES. Mocht u deze kennis wel hebben, dan bent u alsnog van harte welkom om aan te sluiten. Om 20:00 uur start het participatie programma met drie verschillende sprekers tot 21:00 uur. Gedurende dit programma worden ook de concrete scenario’s voor de RES in de regio Midden-Holland naar aanleiding van de uitkomsten van de kansentafels en de enquête besproken. Na 21:00 uur is het mogelijk om na te praten en vragen te stellen.

Bekijk hier het programma en meld u aan voor het Online participatie evenement.