Op zoek naar een nieuwe baan of stageplek? Kom dan langs bij een bedrijf tijdens de Kom binnen bij bedrijven open dagen!

Van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart zijn de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN open dagen. Tientallen bedrijven en organisaties stellen hun deuren in deze week open. Dat doen ze voor potentiële nieuwe werknemers, stagiaires én iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij bedrijven waar hij altijd al nieuwsgierig naar was. Waddinxveen doet dit jaar voor de vijfde keer mee aan dit event.

Vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken

Op www.kombinnenbijbedrijven.nl staan profielen van tientallen bedrijven en organisaties van negen gemeenten in Zuid-Holland. Bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers of stagiairs en andere geïnteresseerde bezoekers verwelkomen. Daarbij kan het gaan om betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk.

Sommige bedrijven bieden praktijkopdrachten aan voor middelbare scholieren, vmbo’ers, mbo’ers, hbo’ers en wo’ers. Uniek aan deze open dagen is dat potentiële werknemers op een laagdrempelige en makkelijke manier kunnen kennismaken met werkgevers. Ook werkgevers maken op deze manier vrijblijvend kennis. Download de folder.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich vanaf 10 februari gratis inschrijven via www.kombinnenbijbedrijven.nl