Dankzij de verregaande versoepeling van de coronamaatregelen is het voor de Wijkplatforms weer mogelijk om in 2021 voor alle inwoners van de Gemeente Waddinxveen een Beste Buur Verkiezing te houden.

De afgelopen twee jaar zijn voor velen onder ons een moeilijke tijd geweest, maar wellicht dat u door de hulp van uw buren de coronatijd goed bent doorgekomen. U kunt ze nu dus belonen door uw buur (buren) op te geven voor bovengenoemde verkiezing.

Verder kan alle Burenhulp veelomvattend en hoeft niet altijd heel groots te zijn, maar het kan voor u en anderen van waardevolle betekenis zijn omdat u daardoor bijvoorbeeld. niet hoeft te verhuizen. Enkele voorbeelden zijn : af en toe een boodschapje doen, kliko’s aan de weg zetten, de post of tuin verzorgen, maar het kan ook zo veel meer omvatten van mantelzorg tot hulp aan een zieke buur toe. Het doet er niet toe wat voor soort hulp er wordt geboden als het maar voor en door buren wordt gedaan.

Alle burenhulp wordt enorm op prijs gesteld. Helaas is het tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend dat men iets voor de buren doet. Daarom juist willen de gezamenlijke Wijkplatforms alle mensen – die burenhulp nog wel als een vanzelfsprekendheid vinden – wat extra aandacht geven door hen ook dit jaar in het zonnetje te zetten.

Alle inwoners die de afgelopen twee jaar iets voor hun buren hebben gedaan en woonachtig zijn in de Gemeente Waddinxveen kunnen voor deze verkiezing voor 21 november worden aangemeld via de werkgroep e-mail: bestebuur278@gmail.com, telefonisch 0182-616379 of schriftelijk aan p/a Zuidplaslaan 8, 2743CX Waddinxveen.

Hiermee kunt u iets terugdoen voor die aardige buurvrouw of/en buurman die u zo goed heeft (hebben) geholpen. Geef ze dus op!

Alle genomineerden zullen zaterdag 11 december om 14.00 uur feestelijk worden onthaald en wordt er om 14.15 uur bekend gemaakt wie tot ‘ Beste buur 2021 ‘ is gekozen.

De leaflet voor deze verkiezing kunt u hier downloaden: