Op donderdag 19 december vindt de vierde editie van Expeditie Bethlehem plaats.

Gratis tickets voor deze wandeling door het kerstverhaal kunnen via de website www.expeditiebethlehem.nl worden gereserveerd. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

De wandelroute voert je vanaf de Koningin Beatrixschool in de Zuidplas langs een aantal scènes naar het station in de Triangel. In die scènes wordt het blijde nieuws uit de bijbel vanaf de aankondiging van Jezus’ geboorte via het bezoek van de drie wijzen aan het hof van Herodes naar een zeer actueel thema ‘hertaald’. Schapen voor de herders, een kameel voor de wijzen; aan alles is gedacht om het kerstverhaal bij de wandelaars op een unieke manier te laten (be)leven.

De eerste groep reizigers vertrekt onder begeleiding van een gids om 17.30 uur voor hun wandeling door het kerstverhaal, de laatste omstreeks 20.30 uur.

Vanwege de grote belangstelling en de beperkte parkeergelegenheid adviseert de organisatie iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar de Koningin Beatrixschool aan de Zuidplashof 3 te komen. Voor vervoer terug van station Triangel naar de school wordt gezorgd.

Kijk voor alle informatie op http://www.expeditiebethlehem.nl.