Vrijwilligers zijn in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Vrijwilligerswerk doe je in eerste instantie voor jezelf omdat je jezelf wilt verrijken, daarnaast maak je er ook anderen blij mee.

Vrijwilligerswerk Waddinxveen organiseerde jaarlijks een vrijwilligersfeest of vrijwilligersontbijt om Waddinxveense vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit jaar hebben we besloten de waardering van vrijwilligers in een nieuw jasje te gieten. Gedurende het theaterseizoen 2017/2018 zal Vrijwilligerswerk Waddinxveen toegangskaarten (inclusief een gratis kopje koffie of thee) voor voorstellingen in Cultuurhuys De Kroon ter beschikking stellen.

Er is keuze uit muziek-, film- en cabaretvoorstellingen maar ook lezingen van bekende schrijvers, dus voor elk wat wils. Op deze manier hopen we een zo breed mogelijke doelgroep vrijwilligers te kunnen bereiken. We zijn tenslotte blij met alle vrijwilligers!

Per voorstelling stellen we een aantal kaarten beschikbaar. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan kunt u zich hiervoor inschrijven via het formulier op de website van Stichting Vrijwilligerswerk. Hierbij kunt u uw 1e, 2e en 3e keuze opgeven. We zullen u tijdig informeren voor welke voorstellingen u in aanmerking komt. Het betreft 1 voorstelling per vrijwilliger per seizoen.