Tijdens het weekend van WadCultureel op zaterdag 11 september 2021 organiseert de Lionsclub Tsuytende een sportmarkt onder de naam WaddSportief. Om sporters in alle leeftijden weer in contact te brengen met de Waddinxveense sportclubs. Deze sportmarkt bevindt zich in het Warnaarplantsoen, dus direct naast de cultuurmarkt van WadCultureel.

Waddinxveners, die in clubverband aan hun conditie willen werken, kunnen zich tijdens WaddSportief ori├źnteren op hun sportkeuze. Het is een ideale gelegenheid voor nieuwkomers in de gemeente en voor kinderen, die voor de eerste keer hun sport willen kiezen. Maar ook voor mensen die dus lange tijd stil hebben gezeten en zich weer bij een vereniging willen aansluiten.

Voor de sportclubs is WaddSportief een ideale gelegenheid om zich weer te presenteren. Om de toekomstplannen aan geïnteresseerden te vertellen en om nieuwe leden te werven. De Lionsclub zorgt met WaddSportief voor de inrichting van de sportmarkt. Er staan kramen klaar, waarin de clubs zich kunnen presenteren en er is gelegenheid voor sportdemonstraties. In overleg kunnen de Lions daar ook bij helpen. Daarnaast lift het evenement mee met alle culturele gezelligheid en muziek van WadCultureel.

De clubs kunnen tijdens WaddSportief een goede start maken met seizoen 2021-2022. Alle Waddinxveense sportverenigingen kunnen via de Lionsclub kosteloos een kraam reserveren. Dat kan bij pijls.frans@gmail.com danwel 06-24251824.